Mamitzu Production, la un pas de piata de la Cannes

Un succes nascut dintr-o poveste de dragoste. La o prima vedere, pare a fi titlul unei povesti siropoase de amor, desprinsa dintr-un scenariu de telenovela filmata pe platourile de la Buftea.
Ei bine, nu vorbim despre o fictiune, ci despre o realitate, dar, daca vrem sa lasam misterul sa mai planeze un pic, am putea incepe prin prezentarea protagonistilor: Mamitzu si Mamitza. Si pentru a nu mai face loc unei succesiuni de intrebari sau interpretari, va prezentam numele produsului final, Mamitzu Production. Este vorba de casa de productie care, din 2002 si pina in prezent, se poate lauda cu un portofoliu bogat de emisiuni realizate pentru diverse posturi de televiziune. Vreau sa fiu vedeta, Folclorul contraataca, Inelul cu diamant sint doar trei dintre emisiunile care au avut un rating peste asteptari, ultima productie realizata de Mamitzu fiind Vreau sa fiu stewardesa. Probabil ca va intrebati de unde numele Mamitzu. Read more

După „Surprize“ s-a lansat pe cont propriu

Monica Mihai conduce Mamitzu Production, unde face emisiuni TV, iar de curând s-a implicat în producţia de reclame. A făcut radio, presă scrisă şi televiziune. După ce a „furat“ meserie de la Valeriu Lazarov, Monica Mihai l-a „părăsit“ pentru a-şi înfiinţa propria casă de producţie. Monica Mihai şi-a început colaborarea cu Valeriu Lazarov lucrând la „Surprize, Surprize!“ ca redactor şi a continuat ca producător general la „Academia Vedetelor“. După ce a învăţat destul de multe de la cel pe care-l numeşte „omul care a adus divertismentul în România“, Monica şi-a făcut propria firmă, casa de producţie Mamitzu Production, unde a făcut emisiuni ca „Vreau să fiu vedetă“, „Folclorul contraatacă“, „Revanşa starurilor“. Cele mai multe emisiuni au fost difuzate de Antena 1, dar a avut contracte şi cu Kanal D şi Euforia TV. Read more

Televiziunea este una dintre cele mai profitabile afaceri din România

Producătoarea emisiunilor „Folclorul contraatacă” şi „Vreau să fiu vedetă”, difuzate de Antena 1, a participat la ediţia de anul acesta a târgului de televiziune MIPTV de la Cannes, unde şi-a stabilit relaţii cu producători din ţări ca Olanda şi China. În 2009, Monica Mihai se pregăteşte să-şi vândă formatele originale în străinătate.

– Adevărul: V-aţi întors recent de la târgul de televiziune de la Cannes. Există interes pe piaţa mondială pentru producţiile româneşti? 
Read more

Eduard Leancă, câştigătorul de la “Vreau să fiu vedetă”, lansează un nou album

Mamitzu Production, casa de producţie tv care realizează emisiunea “Vreau să fiu vedetă”, transmisă de Antena 1, lansează cel de-al doilea album al lui Eduard Leancă, primul câştigător al concursului, “Edi şi prietenii lui”, toate încasările rezultate din vânzări urmând a merge într-un cont la care el va avea acces la împlinirea vârstei de 18 ani Read more

Silvia Pop i-a dat papucii lui Adrian Cristea

Silvia Pop, protagonista emisiunii „Fă-mi un copil!” ce va fi difuzată la Euforia TV începând de duminică seara, va trebui să-şi pună pentru moment toate speranţele legate de conceperea unui copil în cei 10 concurenţi participanţi la emisiune.

Relaţia Silviei cu Adrian Cristea a luat sfârşit, conform spuselor acesteia „de comun acord şi fără nici o legătură cu dorinţa mea de a avea un copil sau cu participarea la emisiune. Au fost trei luni frumoase din viaţa mea, pe care sub nicio formă nu le regret”.
Referitor la concurenţi Silvia declară: „Sunt probe care vor testa curajul, sinceritatea şi chiar starea de sănătate. Este o competiţie şi sper să câştige cel mai bun. Mi-aş dori ca «alesul» să aibă şi umor pe lângă celelalte calităţi.”  Read more

Milionarul de la «Inel» s-a îndrăgostit de o concurentă?

Milionarul italian Raffaele Pace a scos vedetele concurente de la “Inelul cu diamant” la un restaurant din Capitală pentru a se cunoaşte mai bine.

Acolo, spun martorii, italianul nu şi-a mai desprins ochii de pe Lora de la Wassabi, frumoasa blondă devenind imediat favorita lui şi chiar a invitat-o la dans. Raffaele a pus la bătaie un inel de 20.000 de euro la ediţia concursului cu vedete de la Euforia TV, care va debuta duminică.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/milionarul-de-la-inel-s-a-indragostit-de-o-concurenta-228985.html#ixzz3Bn0DxpjH

Ce brunetă vine la Euforia!

Sexoasa Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Mirco Maschio, a renunţat la reality-show-ul “Atracţie imposibilă” de la Euforia TV.
4016-149690-roscata.jpg
Se pare că Bianca s-a retras pe motiv că nu i s-au părut suficient de interesanţi concurenţii de sex masculin şi nici premiul de 5.000 de euro pus în joc. De ieri seară, locul ei a fost luat de o altă “bunăciune”: Alexandra Hodoroga, 24 de ani, o brunetă focoasă care a pozat în FHM. Cât va rezista Alexandra în concurs, puteţi vedea la Euforia, de luni până vineri, de la 14.45 şi18.00, dar şi în ediţia specială de duminică, de la ora 20.00.

Mai mult:

Dan Negru, „pilot“ printre stewardese

Reality-show-ul de vară „Vreau să fiu stewardesă“ începe mâine-seară, de la ora 20.30, la Antena 1.În perioada estivală, Dan Negru le dă liber celor 50 de blonde din timpul anului şi ghidează 15 aspirante la meseria de însoţitoare de bord.
Prezentatorul Dan Negru, flancat de patru dintre aspirantele la meseria de însoţitoare de bord
Dintre sute de fete care vor să câştige marele premiu – un job de însoţitoare de bord la o companie aeriană – au fost alese doar puţin peste o duzină. Read more