Dan Negru, „pilot“ printre stewardese

Reality-show-ul de vară „Vreau să fiu stewardesă“ începe mâine-seară, de la ora 20.30, la Antena 1.În perioada estivală, Dan Negru le dă liber celor 50 de blonde din timpul anului şi ghidează 15 aspirante la meseria de însoţitoare de bord.
Prezentatorul Dan Negru, flancat de patru dintre aspirantele la meseria de însoţitoare de bord
Dintre sute de fete care vor să câştige marele premiu – un job de însoţitoare de bord la o companie aeriană – au fost alese doar puţin peste o duzină.

„Au rămas 15, adică frumoasele şi deşteptele. Rolul important în alegere îl are stafful companiei aeriene. Ei pun jobul la bătaie, deci răspunderea e în curtea lor. Noi doar facem alegerea în văzul lumii“, povesteşte Dan Negru despre noul format pe care îl prezintă.

Întrebat ce l-a determinat să accepte această nouă emisiune, prezentatorul spune că este vorba de „speranţa că va fi un nou hit de vară“. „Am avut bucuria să lansez destule hituri TV pe piaţă şi această emisiune are şanse să fie o lovitură.

Are toate ingredientele unui show captivant de vară. În primul rând miza. Mă fascinează miza în fiecare proiect“, spune Negru. Formatul are mai multe asemănări cu show-uri de tip „Big Brother”.

Stewardese „calme şi frumoase“

Cele 15 aspirante la marele premiu sunt cazate într-o casă, unde vor fi filmate ­non-stop şi vor fi supuse la mai multe probe care le vor testa abilităţile de stewardesă.

Care sunt aceste abilităţi în opinia „pilotului“ emisiunii? „Ca simplu pasager, aş aprecia calmul, dar şi frumuseţea. Am văzut nemţoaice sau olandeze «zburătoare» destul de neatrăgătoare, spre deosebire de fetele noastre“, spune acesta.

Dan Negru nu cunoaşte momentan niciun stereotip despre stewardese. „Abia aştept să le cunosc şi eu“, spune el. Însă distincţia dintre termenii „însoţitoare de bord“ şi „stewardesă“ nu i se pare importantă. „Cred că e un moft, mai degrabă. Dacă mergem pe drumul ăsta, mi-e teamă că va trebui ­să-mi schimb şi numele. «Dan de Culoare» în loc de Dan Negru“, spune vedeta Antenei 1.

Dan Negru recunoaşte că nu i-ar plăcea ca în avion cafeaua să îi fie oferită de un bărbat. „N-am prejudecăţi prea mari, recunosc însă că mă uit cu mai mare atenţie la o domnişoară frumoasă, care mă roagă să-mi pun centura şi care mă întreabă dacă vreau ceai sau cafea“, conchide prezentatorul noului show.

Zilnic, din casa cu stewardese

Telespectatorii interesaţi de întâmplările „ieşite din comun“ din casa stewardeselor pot afla amănunte de luni până vineri, între orele 15.30 şi 16.00, la Antena 1. Eliminările vor avea loc în fiecare duminică seară.

13 iunie 2009
Sursa Adevarul
Citeste mai mult: adevarul.ro/entertainment/celebritati/dan-negru-pilot-printre-stewardese-1_50abbb187c42d5a6637f605b/index.html

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply